jump to navigation

the darkest day ever June 7, 2008

Posted by techis in Techis' thought.
trackback

Bangun je dari tdo…kepala aku runsing…yela projek aku belum siap ag…tpi skang da nak dekat ujung bulan da nie….nak pg lab pula org x ramai..jadi aku xbleyla stay lama sangat sampai pg wat keja ak kat sana..

yelakan takut jadi eksiden ke pe2 kang xde plak org nak tolong aku…sebagaipelajar mechatronics yang banyak men ngan benda elektrik nie bahaya gak kalo wat keja kat lab sorang2…tambahan plak aku xcukup tdo..

senang2 ak pk arini ak xnak pg lab…lgpun ari ahad…anggap jela holiday..hehehe(malas betul nie)…

aah….bru nak ckap aku baru siapkan je USB programmer..baru2 nie ak pny group Jazari Research Development(JRD) ade jual produk USB programmer nie.sesape yang rase berminat nak beli benda nie bleyla tanye ak lg detail…coming soon plak Jazari Educational Board v1.0…yang 2 nnt2 la ak cite ye..hehe

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: